Adviseur

Als gespreksleider, trainer en als coach voor creatieve startups, met workshops en trainingen heb ik me ontwikkeld tot een allround adviseur. Daarnaast heb ik ruime ervaring opgedaan in het leiden van debatten, conferenties. expertmeetings en interactieve sessies met inwoners en ondernemers. Ik ga voor een dynamische aanpak, breng deelnemers in beweging met technieken zoals inloopsessies, staand vergaderen, pitches en presentaties en online-sessies en meetings.

Ook als het gaat om een debat dat tot harde afspraken met leiden. Ik maak graag tijd en ruimte voor nieuwe kennis en inzichten. Bijvoorbeeld voor stage- en afstudeerrapportages. Zo geef ik graag de volle aandacht aan trainees, stagiairs, startups en jonge honden : ook om hen het podium te bieden onverbloemd hun nieuwe inzichten te presenteren.

Wat gaan we doen?

Met mijn werkstijl maak ik volop ruimte voor een interactieve aanpak, dynamische inbreng van deelnemers en ”on the spot” vertalingen naar concrete werkafspraken.

Als adviseur begeleidde ik expertmeetings op actuele thema’s als ondernemerschap, automatisering, marketing, personeelsbeleid, techniek en management; vaak ook met veel dank aan hard werkende afstudeerders, trainees en juniors die voor extra input zorgden.

Als programmaleider cultuur en economie (Provincie Overijssel) leidde ik onder meer een Expertmeeting Cultuur en Economie. Naast een inspirerend debat met gedeputeerden, lokale bestuurders, kunstenaar, creatieven en ondernemers leverde het een Toolkit op vol tips en adviezen en presentaties van lokale praktijkvoorbeelden.

Voor Movisie leidde ik coachingstrajecten, workshops, trainingen en presentaties voor landelijke (patiënten-, sport- en welzijns-) verenigingen en hun besturen, CMO’s, NGO’s (ism NCDO en COS), lokale initiatieven, vrijwilligerscentrales en organisaties. Ik schakel snel tussen workshops en presentaties; ook voor (inter-)nationale gasten, verzorgde ik ook in het buitenland trainingen over netwerken, fondsvorming en ondernemen voor lokale vrijwilligersorganisaties.